nieuws

Nieuws

Gezocht: distributeur voor zuid Nederland

Gezocht: distributeur voor zuid Nederland

Ben je ondernemer of wil je graag voor jezelf beginnen? Houd je van koffie en raak je er niet over uitgepraat? 

Bacchi zoekt een enthousiaste en ondernemende distributeur voor het zuiden van Nederland (Noord-Brabant, Limburg en Zeeland).

Jij hebt een vlotte babbel, weet je weg te vinden in de horeca, bent goed in verbinden en netwerken. Wij zoeken naar een partner die met ondersteuning van ons de verkoop van bacchi naar een hoger niveau gaat tillen in het zuiden van Nederland. Iemand die service en klantvriendelijkheid voorop stelt.

Als distributeur ben je verantwoordelijk voor de verkoop, service en het bezorgen van onze koffie aan horeca en zakelijke locaties. Bacchi is een creatief en flexibel merk. Deze uitstraling vraagt om een uitstekende service. Om succesvol te zijn lever je perfecte service en onderhoud je een warme band met je klanten. In jouw regio bouw je een netwerk op waarbinnen je maximaal aandacht vraagt voor bacchi om de verkoop naar een hoog niveau te krijgen. Daarbij wordt je ondersteund door de ervaren ondernemers achter bacchi. Bovendien wordt je opgeleid om de fijne kneepjes van het vak te leren: van het afstellen van machines tot het adviseren over de beste koffie voor de locatie.

Meer informatie over het distributeurschap voor bacchi vind je hier.

Bacchi is net zoals de smaak en de uitstraling qua prijs-kwaliteit zeer vriendelijk en spreekt daardoor een groot aantal horeca locaties en bedrijven aan. Bacchi wordt al op zo’n 200 locaties in Nederland geschonken. Bacchi heeft de ambitie om verder te groeien en daarvoor is nog volop mogelijkheid in het zuiden van Nederland.

Spreekt dit je aan? Neem dan contact op met Wouter Voois via info@bacchi.nl of bel 06 195 023 00. Wil je weten hoe het is om distributeur te zijn? Lees hier het interview met Lotte Egging, distributeur voor Gelderland en Overijssel.